Kokous Suomen eteläkärjessä

  • Calliola Conference & Event Center
  • Bengtskär

Oletko koskaan laskenut moneenko kokoukseen olet osallistunut?

Muistatko jotakin erikoista kokouspaikasta, tai miksi olit juuri siinä kokouksessa? Jotkut kokouspaikat ovat ehkä jääneet mieleen, koska ovat olleet erilaisia kuin ne tavanomaiset.

Jos paikka on jäänyt sinulle mieleen, muistat luultavasti myös miksi olit siellä. Kannattaa valita kokouspaikka, joka ei ole liian kaukana, mutta ei myöskään pitkän matkan päässä. Työpaikan lähellä pidettävien kokousten osallistujamäärä usein kutistuu iltapäivän aikana.

Länsi-Uudellamaalla mikään kokouspaikka ei ole tavanomainen, kaikilla on jotain ainutlaatuista tarjottavana ja osallstujat tulevat muistamaan missä olivat ja miksi.

Länsi-Uudellemaalle pääset kätevästi:

Kantatie 51 vie sinut kätevästi Kirkkonummelle, Siuntioon, Inkooseen ja Raaseporiin, josta valtatie 25 jatkaa Hankoon. Juna kulkee samaa reittiä, junanvaihto Karjaalla jos matkustat Tammisaareen tai Hankoon. www.vr.fi. Helsinki-Turku moottoritie vie Lohjalle, josta valtatie 25 vie etelään kohti Raaseporia ja Hankoa. Busseja kulkee kaikkiin Länsi-Uudenmaan taajamiin, lisätietoja löydät täältä: www.matkahuolto.fi

Jos liikut isommalla porukalla, vuokraa oma bussi!

Esitteessä esimerkkeinä annetut hinnat on, ellei toisin sanota, laskettu vähintään 10 hengen ryhmälle. Kokouspalvelujen tarjoajat laskevat aina ryhmällesi räätälöidyn tarjouksen toivomustesi mukaisesti. Jos haluat tarjouksen kokouspaketista, ota yhteyttä, info@frimanmatkat.fi, niin laskemme sinulle kaikkia toivomiasi palveluita sisältävän hinnan.

Yhden päivän kokouksen esimerkkihinta sisältää  tila- ja varustusvuokran, kahvin/teen ja voileivän/sämpylän aamulla, lounaan, iltapäiväkahvin/teen makean kahvileivän kera sekä alv:n.

Länsi-Uudenmaan parhaat kokouspalvelut